Webredactie stagiair bij 'Nederland Zingt'

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Hoi! Leuk dat je deze vacature bekijkt. Je bent dus al nieuwsgierig, en dat zien we graag. Bij Nederland Zingt zijn we namelijk op zoek naar een leergierige webredacteur. Schrijf jij graag? Verzin jij bij facebookberichten pakkende teksten? En weet je daar ook passend beeld bij te vinden? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

Als webredactie stagiair breng je de offline (televisie-uitzendingen) en online kanalen (website en social media) van Nederland Zingt samen. Voor ons instagram-account verzin je visuals en voor onze website maak je de doelgroep alvast warm voor onze uitzendingen met muzikale voorproefjes. Dat kan een tof interview zijn. Dat kan een ontroerend achtergrondverhaal zijn. Maar dat kan ook een lied in een nieuw jasje zijn.

Wat bieden wij?

Een gezellig team waarin wij openstaan voor jouw ideeën en jouw leerdoelen. We helpen je graag verder groeien en geven je daarom volop de kans om te leren en om uit te proberen. We bieden je veel vrijheid en je mag zelf interviewen en leuke backstagefilmpjes opnemen voor onze social media-kanalen. Na deze stage heb je grote stappen gezet in je leerproces en ga je deur uit met een dosis zelfverzekerdheid en vaardigheden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Jij kan goed werken in een team, maar kan ook prima omgaan met zelfstandigheid;
  • Jij kan goed en correct schrijven;
  • Jij hebt kennis van Photoshop;
  • Jij hebt kennis van social media;
  • Jij hebt affiniteit met muziek en de doelgroep van de EO.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Judit van Dijk-Besters

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271