Webredactie stagiair bij Nederland Zingt

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Ben je nieuwsgierig? Schrijf jij graag? Verzin jij bij Facebookberichten pakkende teksten? En weet je daar ook passend beeld bij te vinden? Dan zoeken wij jou! Bij Nederland Zingt zijn we namelijk op zoek naar een leergierige webredactie stagiair.

Wat ga je doen?

Als webredacteur breng je de offline (televisie-uitzendingen) en online kanalen (website en social media) van Nederland Zingt samen. Voor ons Instagram-account verzin je content en voor onze website maak je de doelgroep alvast warm voor onze uitzendingen met muzikale voorproefjes. Dat kan een tof interview zijn. Dat kan een ontroerend achtergrondverhaal zijn. Maar dat kan ook een lied in een nieuw jasje zijn.

Wat bieden wij?

Een gezellig team waarin wij openstaan voor jouw ideeën en jouw leerdoelen. We helpen je graag verder groeien en geven je daarom volop de kans om te leren en om uit te proberen. We bieden je veel vrijheid en je mag zelf interviewen en leuke backstagefilmpjes opnemen voor onze social media-kanalen. Na deze stage heb je grote stappen gezet in je leerproces en ga je deur uit met een dosis zelfverzekerdheid en vaardigheden.Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van de televisiewereld. Je kijkt én werkt mee aan grote televisieopnames.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Jij kan goed werken in een team, maar kan ook prima omgaan met zelfstandigheid
  • Jij kan goed schrijven
  • Jij hebt kennis van Photoshop
  • Jij hebt kennis van social media
  • Jij hebt affiniteit met muziek en de doelgroep van de EO
  • Kan je ook nog aardig filmen en monteren? Dan is dat een dikke pré!

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Michaël Terlouw. Reageren?Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241