Tekstredactie stagiair voor JAN Living, VakantieJAN en JANtje

Solliciteer direct
Bij: JAN Magazine Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

JAN Magazine zoekt journalistiek talent!

Wat ga je doen?

Kom stage lopen bij een van de leukste redacties van Nederland! Als tekst stagiair draai je mee als volwaardig lid van de redactie. Je schrijft rubrieken en artikelen voor het magazine en specials als JAN Living, VakantieJAN en JANtje.

Je neemt interviews af, krijgt veel verantwoordelijkheid, ondersteunt het redactiesecretariaat en levert met regelmaat ook bijdragen aan de JAN-website.

Wat bieden wij?

  • Een topplek bij een topglossy
  • Inzicht in en betrokkenheid bij alles wat er komt kijken bij maken van JAN
  • Een prachtige werkplek in hartje Amsterdam
  • Leuke, bevlogen collega's die kwaliteit boven alles stellen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een bevlogen stagiair die in de eindfase verkeert van een universitaire of journalistieke opleiding
  • Een stagiair die geen negen-tot-vijfmentaliteit heeft en er geen moeite mee heeft om, tussen het schrijven van briljante bijdragen door, de lunchtafel te dekken of pakketjes aan te nemen.
  • De stage is per 1 februari en duurt minimaal 5 maanden.

Wie zijn wij?

JAN is dé no-nonsense glossy voor hoogopgeleide 30+ vrouwen die alles uit het leven willen halen. Een magazine waarin de doelgroep vrouw centraal staat. Human interest wordt afgewisseld met mode, shopping en beauty. De pijlers worden met eerste klas fotografie op een stijlvolle en vrolijke manier gepresenteerd. Naast het magazine produceert de JAN-redactie diverse specials, zoals de JAN Living en de VakantieJAN, de website jan-magazine.nl en evenementen als het JAN Netwerkevent.

Solliciteren bij

Petra Vethman. Voor meer informatie kun je contact opnemen met adjunct hoofdredacteur Petra Vethman.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241