Officemanagement redactie stagiair bij 'Koffietijd en 5 Uur Live!' (september)

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Koffietijd en 5 Uur Live zijn de dagelijkse talkshows van Talpa. Op deze redactie werken in totaal zo’n tachtig mensen. Tachtig mensen die elke dag in totaal twee uur live televisie maken, dat vereist een hoop structuur!

Ben jij de officemanager die deze structuur kan hanteren en ben je óók nog is een creatieveling die ons kan helpen met het uitwerken van onze specials?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Assisteren in het verzamelen en ordenen van informatie voor de redacteuren
 • Medeverantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid
 • Agenda- en mailingbeheer van de hoofdredactie van beide programma’s
 • Voorbereidingen van vergaderingen en uitwerken van notulen
 • Opstellen van marketing- communicatieplan voor ‘specials’
 • Het uitvoeren van dit plan met name op het gebied van social media
 • Weekmailing naar RTL verzorgen

Wat bieden wij?

Een enorm leerzame stageplek bij een van de langstlopende talkshows van Talpa Producties! Dit is de plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen de media. Het gedreven team betrekt je bij allerlei facetten en zorgt voor goede begeleiding. Stagevergoeding van € 450,- bruto bij een fulltime stage.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • HBO of MBO opleiding
 • Punctueel, georganiseerd en analytisch kunnen denken
 • Flexibele instelling en een sterke sociale persoonlijkheid
 • Goed taalgevoel, creatief, regeltante of –neef
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wie zijn wij?

Talpa Media is in 2004 opgericht door John de Mol en inmiddels één van de grootste mediabedrijven in ons land. Maar ook in de rest van de wereld bereikt Talpa Media een miljoenenpubliek. Wist je bijvoorbeeld dat het tv-programma The Voice in meer dan 180 landen wordt uitgezonden? Hier zijn we hartstikke trots op. Toch doen we veel meer dan alleen het ontwikkelen van internationale televisieproducties. Talpa Media is in 2015 overgenomen door het Britse mediabedrijf ITV. Talpa Media is een apart bedrijfsonderdeel binnen ITV Studios en verantwoordelijk voor de creatie, productie en internationale distributie van televisieformats en concepten. Talpa Media bestaat uit Talpa Nederland en Talpa Global. Talpa Nederland bestaat uit verschillende onderdelen. Talpa Content is de interne, creatieve afdeling die nieuwe tv-formats en de bijbehorende mediaconcepten ontwikkelt. Talpa Productions is de tv-productietak die de programma’s voor Nederland produceert. Talpa Fictie ontwikkelt en produceert scripts voor nieuwe tv-series en films. Tot slot zijn Vorst Media en MasMedia ook onderdeel van Talpa Nederland. Dit zijn afzonderlijke productie-eenheden met eigen formats en producties. Talpa Global richt zich op de wereldwijde verkoop van licenties van Talpa formats. Talpa Global is een voorloper op het gebied van connected formats zoals 5 Gold Rings en distribueert deze via de volledige mediafunnel: van tv tot app tot social en website. De divisie Global Productions is wereldwijd verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van Talpa formats. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende Talpa-shows. Het wereldwijde netwerk van Talpa Media bestaat uit een aantal productiebedrijven: Talpa Noord-Amerika (Los Angeles), Talpa Middle East (Dubai & Beiroet) en Talpa Duitsland (Berlijn en Hamburg). Talpa heeft daarnaast partners gevestigd in Groot Brittanië, Australië, Frankrijk, Italië, de Scandinavische regio, Sub-Sahara Afrika en Portugal. Kortom: we hebben als Nederlands bedrijf een enorm internationaal bereik.

Contactpersoon vacature

Britt Werving Producties

Solliciteren bij

Britt Visser. Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw cv en motivatie zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280