Stagiair social media bij 'NH Radio'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Social Media Held!

NH Radio opereert zelfstandig binnen deze constructie. Wij maken een onderscheidend totaalprogramma voor een brede groep luisteraars in Noord-Holland.

Hoe we dat doen?

We focussen op storytelling, de verhalen van gewone mensen uit de provincie zijn leidend. We combineren dat met nieuws en sport. En met verdiepende muziekprogramma’s in de avonden en weekenden laat NH Radio horen dat er meer te beleven valt op de FM.

Wij bieden een informele en vrolijke werkplek met bevlogen radiomensen, journalisten, redacteuren, presentatoren en een grote online nieuwsredactie: een creatieve, dynamische en leerzame omgeving.

Wat ga je doen?

Luisteraars van NH Radio vind je vaker op Facebook dan op een ander social media platform. Je komt de redactie van NH Radio versterken en laat zien hoe we met onze Facebookpagina NH Radio nog effectiever kunnen zijn om een nog groter publiek te kunnen bereiken.

Je doet i.s.m. de afdeling Marketing & Communicatie creatieve voorstellen om content te creëren rondom onze activiteiten, en je mag het ook zelf uitvoeren. Je leert de redactie van NH Radio, die altijd druk bezig is met de voorbereidingen van de radioshows, welke content nodig is om hun programma’s te promoten op Facebook.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een social media held. Dat wil zeggen: je weet wat goed wat werkt online en hoe merken en mensen zich daar succesvol manifesteren. Dat inspireert jou om dit zelf toe te passen of te verbeteren.

Je volgt alle ontwikkelingen over hoe social media effectief in te zetten is. Je vindt het leuk om mensen daarin mee te nemen en hen te inspireren. Je vindt radio leuk en houdt van reuring op een drukke redactievloer.

Wie zijn wij?

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Arjan Snijders. Is deze stageplek jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Snijders: 06-24737447.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271