Redactie stagiair VROUW (per direct)

Solliciteer direct
Bij: VROUW Vanaf: april 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Zou jij dolgraag een bijdrage leveren aan VROUW en heb je een scherpe pen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair bij VROUW heb je een grote mate van vrijheid in je onderwerpkeuze. Je mag zelf schrijven over onderwerpen die jij aandraagt en die ‘VROUW’ zijn, of die tijdens onze redactievergadering aan de orde komen. Het kan zijn dat je aan een artikel voor de krant (De Telegraaf, pagina VROUW), voor de website (VROUW.nL) of voor het magazine (VROUW magazine) aan het werk bent. Zo kun je je crossmediaal ontwikkelen. Een plus voor je cv!

Sommige dagen ga je de straat op voor een ‘voxpop’ voor de krant, maar het kan ook zijn dat je een brainstorm bijwoont voor het magazine of een interview hebt met iemand die een goed verhaal te vertellen heeft voor online. Wat je ook doet, het past bij onze doelgroep (vrouwen tussen de 35 en 55). Je leert goed werken met CSM, leert hoe wij social media inzetten en bent volwaardig lid van ons team.

Wil je meer de diepte in op één discipline, bijvoorbeeld op online, magazine of krant. Dan is dat ook te bespreken, maar wij streven ernaar je allround op te leiden.

Wat bieden wij?

Naast een marktconforme stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stagelopen in een jong en enthousiast team. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding met de mogelijkheid op een baan. Kortom een stage waarbij je echt een gewaardeerd deel van ons bedrijf en team bent en jouw bijdrage erg belangrijk is.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij volgt een opleiding journalistiek en zoekt een leuke plek voor je tweede stage. Of je man of vrouw bent, maakt ons niet uit. Iedereen met een scherpe pen en oog voor nieuws is welkom. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Het bedenken van goede onderwerpen die passen bij de doelgroep
  • Het zelf uitwerken van die ideeën en in een verhaalvorm gieten
  • Het is een pre als je kennis hebt van CMS en zelf ook filmpjes kan maken

Wie zijn wij?

VROUW is hét vrouwenplatform van De Telegraaf, waar vrouwen kunnen communiceren, consumeren, (zich laten) informeren en entertainen. VROUW bestaat uit VROUW magazine, VROUW glossy, de krantenpagina VROUW in De Telegraaf, de website VROUW.nl en de wekelijkse nieuwsbrief. Samen bereiken de VROUW uitingen wekelijks 2,3 miljoen vrouwen in Nederland!

Solliciteren bij

Daphne van Rossum. Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241