Stagiair videoredactie

Solliciteer direct
Bij: TMG Media B.V. Vanaf: februari 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- (HBO), € 300,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

De video afdeling van De Telegraaf is op zoek naar een gemotiveerde videoredactie stagiair. Voor minimaal 10 weken, 40 uur per week.Vind jij het leuk om te werken bij een groot landelijk nieuwsmerk? Dan is dit je kans.

De Telegraaf produceert dagelijks online video’s en nieuwsbulletins voor de verschillende deelredacties. Naast nieuws is dat onder meer Telesport en Privé.

Wat ga je doen?

In de functie ondersteun je de videoredacteuren bij het verwerken van hun videomateriaal.Werkzaamheden:

  • Zoeken van nieuwsitems en opmerkelijke video’s
  • Het maken van kleine montages
  • Omzetten van videomateriaal
  • Bronnen en naamtitels in video’s verwerken
  • Research en inladen van stills voor nieuwsbulletins

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek naar een vlotte stagiair die van aanpakken houdt en geen problemen heeft met wisseldiensten. Je studeert aan een media gerelateerde opleiding.

Wie zijn wij?

Telegraaf Video Media is een productiehuis dat onderdeel is van de Telegraaf Media Groep. Binnen TMG produceren we o.a. info- en entertainment programma’s, branded video- en televisieprogramma’s. Dit doen we in opdracht van commerciële en publieke omroepen.

Solliciteren bij

Cheryl Lagerweij

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241