Stagiair social media bij 'NH Radio'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor de redactie van NH Radio zijn we op zoek naar een stagiair die meehelpt om het online bereik nog groter te maken.

Bij NH Radio focussen we dagelijks op storytelling met bijzondere verhalen van gewone mensen uit Noord-Holland. Dat combineren we met nieuws en sport. En met muziekprogramma’s in de avond en het weekend.

Wat ga je doen?

De bijna 200.000 luisteraars die dagelijks afstemmen op NH Radio willen we nog meer aan ons binden via onze NH Radio Facebook pagina. Daar willen we onze content verbeteren om een nog veel groter publiek te bereiken en de huidige doelgroep te behouden. Samen met de afdeling Marketing & Communicatie maak je creatieve voorstellen om content te creëren rondom onze activiteiten, en je mag het ook zelf uitvoeren. Je leert de redactie van NH Radio, die altijd druk bezig is met de voorbereidingen van de radioshows, welke content nodig is om hun programma’s via Facebook nog beter te promoten.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een modern mediabedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een social media held. Dat wil zeggen: je weet wat goed wat werkt online en hoe merken en mensen zich daar succesvol manifesteren. Dat inspireert jou om dit zelf toe te passen of te verbeteren
  • Je volgt alle ontwikkelingen over hoe social media effectief in te zetten is
  • Je vindt het leuk om mensen daarin mee te nemen en hen te inspireren
  • Je vindt radio leuk en houdt van reuring op een drukke redactievloer
  • Wij zijn op zoek naar een stagiair die aan het einde is van zijn opleiding, bij voorkeur een 3e jaars

Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Arjan Snijders. Is deze stageplek jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Snijders: 06-24737447.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280