Stagiair Redactie The Best Social Media

Solliciteer direct
Bij: The Best Social Media Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 400 bruto per maand, op basis van fulltime stage (40 uur p/w) Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zin in een stage waarin je wekelijks miljoenen mensen bereikt? Word je graag voor het blog gezet? Consumeer je meer video’s dan voedsel? Heb je genoeg karakter voor Twitter? Snuif je dagelijks tijdlijnen? Of haal je liever je gram op Insta? Vind je dit nogal veel vragen in je face? Maar hebben we nog je aandacht? Mooi. Dan presenteren wij nu een story over The Best Social Stage.

Bij The Best Social Media draait onze redactie dagelijks om het produceren en publiceren van blogs, video’s en posts over alle creatieve, opvallende en hilarische uitspattingen op social media. Waar we zowel kwaliteit, amusement, kwalitatief amusement als amuserende kwaliteit nastreven. Mooi hè. Daarom zoeken we iemand die bijna net zo snel kan schakelen als Max Verstappen, die nóg beter is in woordgrappen dan Maradonnie en een fractie van de stressbestendigheid heeft van een bom-ontmantelaar. En wellicht ben jij dat.

Wat ga je doen?

Als onze social stagiair ga je dagelijks de redactie ondersteunen, het internet afstruinen, blogs schrijven, social video’s verzinnen en eventueel maken. Eigenlijk gewoon volledig meedraaien op een gedreven reactie, op zoek naar de leukste en meest vermakelijke social content. Ook als iets trending is vertalen we dat naar een redactioneel idee.

Dat social media en ophef hand in hand gaan, bewijzen we ook meer dan eens.Het is ook zeker ons DNA om de creativiteit en sterke social game van bedrijven uit te lichten. Dit kan zich uiten in een sterk staaltje webcare, doordachte inhakers of de social spotlight op een merk in het algemeen.

Kortom, we gaan als Dora the Internet Explorer over het web, als zoeklicht in de digitale chaos. Daarom kunnen we jouw schrijftalent, mening, commitment, creativiteit en nieuwe ideeën waarderen.

Bij ons op de redactie is absoluut niemand foudtloos, maar we streven wel het hoogst haalbare na. Want er is nog genoeg terrein te winnen in het social medialandschap.

Wat bieden wij?

 • Een plek in een jong gedreven team
 • Een toffe werkplek in Amsterdam
 • Een fijne stagevergoeding
 • Een platform met de potentie om dagelijks viraal te gaan, never a dull moment
 • Een flexibele werkomgeving, met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling
 • Wij verzorgen lunch

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent een social minded persoon, je leeft op social media. Je houdt ervan, je haat het soms, maar je weet alles en mist niets
 • Je hebt schrijftalent en een scherpe pen. Schrijven is zeg maar echt jouw ding
 • Je kent Photoshop, dus je kunt een foto van een krop sla croppen en opslaan
 • Je bent ambitieus en niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid
 • Je volgt momenteel een HBO of WO – studie
 • Je durft te zeggen: “Hey jongens dit gaat niet werken”
 • Je durft ook te zeggen: “En als we het nou eens helemaal anders doen?”

Wie zijn wij?

The Best Social Media verzamelt dagelijks de meest bijzondere en creatieve social media content van bedrijven, personen en overige internethelden.We zijn het zoeklicht in de digitale chaos en gaan als Dora the Internet Explorer door het social medialandschap. We geven ook workshops vanuit The Best Social Studio en jaarlijks organiseren we The Best Social Awards. We streven hiermee bij te dragen aan een hogere kwaliteit van social media content van Nederlandse bedrijven en individuelen.

Solliciteren bij

Steve van VelzenSolliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280