Stagiair redactie social media bij NH Nieuws (per direct)

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor de redactie van NH Nieuws zijn wij op zoek naar een Redactie social media stagiair.

Wij zoeken een creatieve hoogvlieger met oog voor tekst, beeld en video. Een fulltime stagiair die op basis van onze strategie keuzes durft te maken en alle ins en outs kent van o.a. Instagram en Facebook. We bieden je een leerzame stage aan in een inspirerende werkomgeving met jonge redacteuren waar ruimte is voor vernieuwende ideeën. Studeer je aan een hbo-opleiding en weet jij onze doelgroep aan te spreken met jouw content? Dan zoeken we jou! Eerder of later starten mogelijk.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de groei van ons doelgroepbereik via onze social-mediakanalen. Dit houdt in dat je relevante posts creeërt en bijpassende foto’s en video’s bewerkt, passend in onze huisstijl en doelstelling.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage aan in een modern mediabedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een social media talent en weet hoe je relevante en vernieuwende content maakt
  • Je bent grafisch onderlegd en weet als geen ander hoe je korte video’s maakt
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om teksten te schrijven
  • Je hebt een aangeboren journalistieke nieuwsgierigheid
  • Je hebt affiniteit met Instagram en andere sociale media
  • Je hebt kennis van Adobe Premiere, Photoshop is een pré

Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Jelle Narold

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241