Stagiair redactie en verslaggever bij 'NH Lunchroom'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Op NH radio hoor je dagelijks van 12.00 - 15.00 uur. Voor het  radio programma NH Lunchroom. Wij zoeken een stagiair met een neus voor nieuws en achtergronden. Je helpt mee met het samenstellen van het dagelijkse radioprogramma Lunchroom, het uitnodigen van gasten, voorbereiden van interviews en filmpjes maken voor onze Facebook pagina. Bovendien ga je geregeld op pad om reportages te maken.

Wat ga je doen?

Je bedenkt onderwerpen en produceert gasten en locaties voor diverse radioprogramma's. Gaandeweg de stage komt de nadruk steeds meer te liggen op het zelf draaien van onderwerpen op de radio.

Wat bieden wij?

Een leuke werkomgeving waar je snel wordt opgenomen door een hecht en hardwerkend team, waarin ook veel wordt gelachen. Je krijgt alle ruimte je op velerlei gebied te ontwikkelen. Vele tevreden stagiairs gingen je voor.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt een neus voor interessante onderwerpen en personen in de provincie
  • Je bent geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen
  • Je bent zelfstandig en je bent niet bang om de telefoon te pakken en zaken uit te zoeken
  • Je kunt goed werken in een team en je bent stressbestendig.
  • Je denkt in oplossingen en niet in problemen
  • Je hebt een goed gevoel voor humor, bent flexibel, initiatiefrijk en je communiceert op een heldere manier met je collega’s
  • Rijbewijs in bezit: liefst wel

Wie zijn wij?

Wij zijn het mediabedrijf van Noord-Holland. We zijn er 24/7 op de app, social media, website, radio en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: eerlijk, recht voor z'n raap en met trots.

Solliciteren bij

Patricia Nagelkerke

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271