Stagiair redactie interactieve webdocs internet & innovatie (per direct)

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: oktober 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De afdeling internet & innovatie i.s.m de afdeling documentaires ontwikkelde prijswinnende interactieve documentaires als 'Jheronimus Bosch, de tuin der lusten' en 'De metamorfose van Escher'. Op dit moment zijn we op zoek naar een creatieve webredacteur met journalistieke opleiding. Je gaat o.a. meewerken aan de ontwikkeling van een interactieve documentaire over de kunstenaar Rembrandt, i.h.k.v het Rembrandt jaar in 2019.

Wat ga je doen?

  • Redactie en research t.b.v. interactieve documentaire over o.a. Rembrandt en een online project bij het nieuwe tv-programma Project Rembrandt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij andere redacties.
  • Making-of video's draaien
  • Teksten schrijven
  • Interviewen
  • Beeldbewerken en content voor de site maken

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor deze stage zijn we op zoek naar een creatieve redacteur die zowel goede teksten kan schrijven alsmede overweg kan met photoshop, edit-programma's en camjo werkzaamheden kan doen.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Ingrid Walschots.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241