Stagiair programma-ontwikkeling

Solliciteer direct
Bij: Warner Bros Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Warner Bros zoekt een nieuwe stagiair programma-ontwikkeling!Op de afdeling programma-ontwikkeling van Warner Bros. NL ontwikkelen we nieuwe formats voor diverse Nederlandse omroepen, tv-zenders en digitale kanalen.Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een stagiair met een brede interesse voor televisieprogramma’s en online-content. Van spelshow tot reality en van natuurserie tot datingshow. Programma's die onder andere door Warner Bros. Television Production geproduceerd worden zijn First Dates, Temptation Island/Temptation Talk, De Klas, Obese, The Bachelor, Adam zoekt Eva, de Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, De Noodcentrale en vele online programma's. Sollicitaties zullen binnen nu en eind december plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage werk je mee aan de productionele/redactionele kant van de ontwikkeling van nieuwe formats. Het voorbereiden van pitches, de research voor nieuwe programma's, het assisteren bij het opnemen van een pilot, het bijhouden van trends in de maatschappij en op tv.Daarnaast denk, brainstorm én schrijf je mee aan nieuwe formats en het doorontwikkelen van bestaande Warner Bros.-programma’s.Dit is geen snuffelstage, je maakt echt onderdeel uit van het team en zo word je ook ingezet!Kortom: je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een stageplek op een van de meest jonge en dynamische afdelingen van ons bedrijf! Altijd een goede werksfeer en plezier hebben in wat je doet, dat is waar onze afdeling bekend om staat!

Herken jij jezelf in dit profiel?

De stagiair die wij zoeken:

  • Is creatief, enthousiast, flexibel, heeft een passie voor de mediawereld, een brede algemene ontwikkeling, werkt en denkt zelfstandig en is een doorzetter
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Zit in de laatste fase van je opleiding (HBO/WO)

Wie zijn wij?

WBITVP Nederland is onderdeel van Warner Bros. International Television Production. Enkele bekende tv-programma’s zijn: De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Obese, De Klas, Temptation Island, Rare Jongens, Het Zijn Net Mensen, Helden van de Wildernis, Adam Zkt. Eva VIPS, Oh Oh Cherso, Samantha & Michael, De Nationale IQ Test, maar ook series als Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Dokter Deen, en enkele online producties (DumpertEten, Nachtbrakers, Special Delivery (Albert Heijn), I Love You Tattoo).

Solliciteren bij

Hendrik Wooldrik

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241