Stagiair Programma-ontwikkeling

Solliciteer direct
Bij: BlazHoffski Productions Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en creatief? Wil jij aan de basis van prachtige nieuwe BlazHoffski-programma’s staan? En wil jij een stage die met geen enkele andere te vergelijken is? Dan is dit een unieke kans!Wij zoeken stagiair op onze afdeling programma-ontwikkeling!

De afdeling programma-ontwikkeling is het hart van BlazHoffski. Hier bedenken we nieuwe formats voor zowel commerciële als publieke zenders. Wij zoeken nieuwsgierige en leergierige mensen die het leuk vinden om research te doen naar zeer uiteenlopende onderwerpen, die creatief willen meedenken, die niet bang zijn om hun mening te geven en die in staat zijn zelfstandig en in teamverband te werken. Je doet niet alleen research naar onderwerpen voor televisieprogramma’s, maar ook voor dramaseries en films. Wij zoeken een nieuwsgierige en leergierige student die op dit moment een HBO of universitaire opleiding volgt.

Wat ga je doen?

Dit is wat je onder andere gaat doen:

  • Je doet research voor nieuwe programma’s
  • Je denkt mee over en schrijft mee aan nieuwe programma’s
  • Je ontwerpt presentaties
  • Je monteert mood- en castingtapes en trailers
  • Je schrijft persberichten
  • Je houdt het medianieuws bij
  • Je vormt onderdeel van de websiteredactie
  • Je onderhoudt onze socialmediakanalen

Wat bieden wij?

De stage duurt ongeveer 6 maanden. Gedurende je stage word je begeleid door ervaren programma-ontwikkelaars en eindredacteuren.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Een goede stagiair is voor ons iemand die z’n stage niet alleen voor ‘de punten’ loopt, maar die een passie heeft voor televisie(maken) en die echt wil leren hoe tv-programma’s in elkaar zitten. Natuurlijk ben je nog geen professional, maar je bent wel een harde werker en hebt vooral heel veel zin om aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast vinden we het fijn als je enkele technische skills bezit. Kun je monteren met Final Cut of Avid? Kun je werken met Photoshop? En/of heb je misschien ook nog ervaring met After Effects? Dan heb je een streepje voor!

Wie zijn wij?

BlazHoffski Productions BV is een creatieve organisatie met veel jonge collega's en een informele werksfeer. Programma's die wij maken zijn o.a.: 'De Keuringsdienst van Waarde', ‘Het Instituut’, ‘Hello Goodbye’ en ‘Foute vrienden’.

Solliciteren bij

Denise Jonkman

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280