Stagiair productie & redactie

Solliciteer direct
Bij: Q-music Nederland Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij onze nieuwe ster achter de schermen? Volg je een MBO / HBO opleiding? Geef je dan nu, uitsluitend via onze website,op voor de tweede Q-day 2018 op zaterdag 13 oktober. https://qmusic.nl/acties/the-stage-is-yours Een dj bij Qmusic is spreekwoordelijk gezegd slechts 'het topje van de ijsberg'. Want of je nou werkt aan de radioshows, een toffe video of een grappige social post, bij Qmusic werk je nooit alleen. Iedere dag werken er verschillende dj's, producers en afdelingen samen aan de beste content on air, online en op social media. Wil jij hier ook onderdeel van worden? Geef je dan hieronder op.

Wat ga je doen?

En wat ga je nou precies doen tijdens deze stage? Je bent onderdeel van het programmateam; Je werkt volledig mee op het gebied van redactie, productie en regie; Je werkt mee aan de dagelijkse inhoud / content van de show én aan de lange termijn projecten; Je leert o.a. editen, de beste teksten schrijven, plannen en organiseren maar bovenal leer jezelf verder ontwikkelen als creatieve contentmaker. Klinkt dit je nou als muziek in de oren? Dan ben je nu slechts één stap verwijderd van deze toffe stageplek: aanmelden maar!

Wat bieden wij?

We bieden mooie, creatieve, uiteenlopende stages aan. Om toegang te krijgen tot deze stageplaatsen houden wij 2 keer per jaar een Q-day. Tijdens deze dag maak je kennis met Qmusic, je ontmoet de verschillende programma's, je krijgt workshops en masterclasses op het gebied van o.a. radio, techniek, social en video. Je maakt samen met medestudenten opdrachten en gaat op speeddate bij het programma waar je graag stage wilt lopen. Een dag waar je niet alleen in korte tijd veel ervaring opdoet, maar waar je ook vragen kunt stellen en jezelf kan presenteren als ideale kandidaat.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij creatieve, leergierige en sociale student? Ben jij op de hoogte van het laatste (muziek) nieuws en weet jij wat de sterren op Instagram delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Qmusic wil mensen gelukkig maken, door elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Dat doen we met lekkere hits, verrassende en relevante acties, creatieve programma’s en enthousiaste DJ’s. Q-music is uitgegroeid tot één van de grootste radiostations van Nederland. De kernwaarden van Qmusic zijn: open, energiek, authentiek, kritisch voor onszelf, positief, respectvol en creatief.

Solliciteren bij

Stephanie Rijnders.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241