Stagiair (online) redactie, marketing, communicatie & vormgeving

Solliciteer direct
Bij: Sanoma Media Netherlands Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

De (online) redactie van Ouders van Nu staat het hele jaar open voor stagiairs. In het bijzonder voor studenten die een opleiding volgen zoals journalistiek, communicatie, marketing of vormgeving.

Wat ga je doen?

Jij helpt mee met het neerzetten van de look en feel van Ouders van Nu. Afhankelijk van jouw opleiding ga je teksten schrijven en/of redigeren, veel ideeën opperen, pagina’s maken voor het magazine, beeldmateriaal bewerken en ontwerpen of online content produceren.

Wat bieden wij?

Bij Ouders van Nu kun je enorm veel kilometers maken. We zijn een hecht en gezellig team waar je je meteen deel van de redactie voelt.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en beweegt je in een enorm snel veranderende (digitale) wereld met volop kansen en uitdagingen. Je krijgt een goede begeleiding van ervaren specialisten en een leenlaptop van de zaak. Stagevergoeding: 350 euro per maand en een rijbewijs is niet nodig.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Dat je een communicatie-, journalistiek-, marketing- of mediaopleiding volgt
  • Dat je een vlotte pen hebt en foutloos Nederlands schrijft
  • Dat je creatief bent en met nieuwe ideeën komt
  • Dat je in staat bent zelfstandig te werken en eigen initiatief toont
  • Dat je flexibel, nieuwsgierig en leergierig bent
  • Dat je begrijpt wie de Ouders van Nu-lezer is
  • Dat je minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent (voor minimaal 3 maanden)
  • Voor een stage op de (online) redactie is kennis van Photoshop, SEO, Google Analytics, Wordpress of andere relevante programma’s een pré.

Wie zijn wij?

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Solliciteren bij

Mieke Vendel.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241