Stagiair online productie: Jan-Willem start op, ochtendshow NPO radio 2

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Houd je van muziek, video’s, lol en wil je op de hoogte zijn van het nieuws? En lijkt het je leuk om je helemaal in te zetten voor een van de belangrijkste shows van NPO Radio 2 op het creatieve vlak voor online en ook meteen de uitvoering van de online content? Dat komt goed uit: wij bieden een stage aan bij de tofste omroep van Nederland (BNNVARA, dûh) én op de leukste radiozender van Nederland: NPO Radio 2.

Wat ga je doen?

Jij wordt de online stagiair van Jan-Willem Start Op. En gaat je helemaal inzetten voor de show op het creatieve vlak voor online en ook meteen de uitvoering van de online content!

Denk hierbij aan het bedenken van leuke inhakers op het nieuws of andere showcontent, het schakelen tijdens de radioshow zelf en uiteraard de uitvoering van deze dingen. 

Wat bieden wij?

Jij krijgt een super gezellige werkplek waar je onderdeel wordt van een van de grootste shows van Radio 2, Jan-Willem Start Op!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een opleiding waarbij video, online productie en/of journalistiek centraal staat
  • Je bent creatief, proactief en gedreven, bedenkt graag leuke online items
  • Je hebt affiniteit met het monteren van video’s (geen must)
  • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de tone of voice van de dj's van een van de shows en kunt dit online uitserveren 
  • Je hebt enige ervaring met programma’s als Adobe Premiere en Photoshop
  • Je hebt een lichte doch gezonde verslaving voor social media en weet met welke unieke content je likes kan krijgen

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Let op: Jan-Willem Start Op! is een ochtendshow. Jouw stagedag begint dan ook om 6.00 uur. 

Solliciteren bij

Marloes Noga

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280