Stagiair muziekplanner bij het beste muziekvideoplatform!

Solliciteer direct
Bij: XITE Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Dus jij hebt besloten dat je in muziek en media wilt werken? Kent je liefde voor muziek geen grenzen? Zit jij in je 3e of 4e jaar van jouw media-, communicatie- of muziekopleiding? Dan hebben wij een te gekke stage voor je bij XITE!

Wij zijn het enige tv-kanaal dat echt om muziek draait. We willen artiesten en jongeren een platform geven en onze kijkers de kans bieden om dagelijks onder te duiken in muziek. En daar kan jij bij gaan helpen!

Wat ga je doen?

We zijn per 6 januari 2020 op zoek naar een muziekplanner voor de tv-zender(s). Als onderdeel van het muziekteam ben jij verantwoordelijk voor het plannen van de muziekvideo's op één van de lineaire XITE-zenders en het onderhouden van de Electronic Program Grid. Je blijft relevante content zoeken voor de zender en deze ga je analyseren. Daarnaast bied je redactionele ondersteuning voor de diverse tv-programma’s die wij hebben.

Omdat wij (jong) talent graag een kans geven, ga jij op zoek naar veelbelovende artiesten met toffe clips om hen een boost te geven via onze diverse platformen. Ook voor onze muziek gerelateerde web artikelen word jij ingezet, om zo de leukste, gekste en nieuwste feitjes over muziekvideo’s te vertellen.

Wat bieden wij?

  • De stageperiode is vanaf 6 januari 2020 voor minimaal 5 maanden (startdatum mogelijk in overleg)
  • De stageplek betreft een 40-urige werkweek
  • Een té gekke werkplek met elke dag een heerlijke vers bereide lunch door onze chef
  • Wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Minimaal HBO denkniveau
  • Je bent gepassioneerd over muziek en een creatieve denker
  • Je bent pro-actief en nieuwsgierig naar de werkwijze van een muziekzender en brand
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal in woord én geschrift
  • Je bent leergierig en wilt graag leren werken met professionele muzieksamenstelling-software (Powergold) en broadcasting-software (ToolsOnAir/Veset)
  • We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, op de hoogte is/wil zijn van muziekvideo’s en een verantwoordelijkheidsgevoel heeft

Wie zijn wij?

XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels miljoenen huishoudens in Europa, Noord Amerika en het Midden-Oosten. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd is het maken van deze branded en original content. 

Solliciteren bij

Sarah Fadl. Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan nu! Graag ontvangen wij jouw CV + motivatiebrief geschreven in het Engels.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280