Stagiair Multimedia Redactie EndemolShine Sport

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als grootste sportproducent van Nederland verzorgt EndemolShine de productie van de digitale kanalen van FOX Sports.FOX Sports is hét live voetbalkanaal van Nederland. Van de clubs en voor de fans. Alle Eredivisie-wedstrijden worden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Kees Jansma. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door onze vaste analisten, onder wie Ronald de Boer, Kenneth Perez en Arnold Bruggink.

Wat ga je doen?

Je gaat:

  • teksten schrijven voor de website
  • verschillende platformen van Fox Sports bijwerken (website, sociale media)
  • op de interactieve redactie tijdens uitzendingen meewerken
  • het gehele crossmedia team ondersteunen

Wat bieden wij?

Voel jij je aangesproken en wil je aan de slag bij ons internationale multimediabedrijf waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, reageer dan!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • je beschikt over goede journalistieke en audiovisuele vaardigheden
  • kan goede planning maken en werkt goed samen
  • je hebt een aantoonbare affiniteit met de doelgroep en met verschillende content applicaties
  • hebt kennis van de kracht van internet, de do’s en don’t van social media en een sterkte drang naar het behalen van resultaten en doelstelling
  • uiteraard heb je iets met sport en vooral met voetbal

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap.Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Lucas Bugter

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241