Stagiair journalistiek Formule 1

Solliciteer direct
Bij: Valkering Media B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Heb je nog geen stage en doe je een journalistieke studie of communicatie? Dan is dit nog een kans! F1 Maximaal zoekt nog een stagiair journalistiek per 1 februari 2020.

Sinds 2 januari 2017 is de site, onderdeel van Valkering Media B.V., live en groeit razendsnel. In 2018 is de site meer dan 400 procent gegroeid. In 2019 is daar nog eens 20 procent bij gekomen.

Wat ga je doen?

Je gaat artikelen schrijven over Formule 1 en Max Verstappen. Daarnaast proberen content te verzinnen en hier achteraan te gaan. Ook leer je dingen op social media plaatsen en mag je altijd meedenken met innoveren.

Wat bieden wij?

We zoeken per direct nog een stagiair die kan helpen met het schrijven van artikelen, het vinden van nieuws en het bedenken van leuke invalshoeken. Ook leer je om te gaan met social media en het werken in een teamverband.

We zijn relatief jong qua bestaan, wat betekent dat je zeggenschap hoger is dan bij een gevestigde website of onderneming.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Affiniteit met Formule 1 en Max Verstappen
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Flexibel inzetbaar
  • Minimaal HBO/WO-opleiding in de richting journalistiek of communicatie
  • Een pro-actieve houding

Solliciteren bij

Sjoerd Valkering

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280