Stagiair journalistiek bij Ajax Showtime!

Solliciteer direct
Bij: Valkering Media B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ajax Showtime is op zoek naar een vaardige student journalistiek die beschikbaar is per 3 februari 2020. Ben je een talentvolle schrijver en heb je een sterke affiniteit met Ajax? Dan is Ajax Showtime voor jou het juiste stageadres.

Wat ga je doen?

Je gaat bij Ajax Showtime allerlei uiteenlopende nieuwsberichten schrijven over de voetbalclub Ajax. Dit kan variëren van een afgeronde transfer tot aan een column waarin jij jouw mening naar buiten brengt. Verder ga je je bezighouden met social media (Twitter, Facebook en Instagram). Je creëert content en publiceert dit vervolgens.

Ook ga je de interactie aan met bezoekers, zowel op de website als via e-mailverkeer.

Wat bieden wij?

Bij Ajax Showtime krijg je te maken met een jong, fris team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng voor wat betreft de eigen content, dus ook je zelfstandigheid en creativiteit kunnen een boost krijgen tijdens jouw stageperiode! Bij de stage hoort als vanzelfsprekend ook een bijpassende stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die creatief is en invalshoeken voor nieuws kan bedenken, nauwkeurig is en correct Nederlands schrijft, die doorzettingsvermogen heeft, flexibel is en natuurlijk - niet onbelangrijk - kennis over Ajax heeft. De stagetermijn start op uiterlijk maandag 3 februari, maar in overleg kan dit ook eerder.

Wie zijn wij?

Valkering Media B.V. is een jong bedrijf met werknemers tussen de 20 en 35 jaar. We zijn gesitueerd in Amsterdam-Duivendrecht. We geven sportwebsites uit over Ajax, Formule 1 en wielrennen. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als informeel.

Solliciteren bij

Sjoerd Valkering

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280