Stagiair internetredactie

Solliciteer direct
Bij: WNL Vanaf: september 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Volg jij een journalistieke opleiding en wil jij stagelopen bij de internetredactie van Omroep WNL? Stuur ons dan je cv en een motivatiebrief. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Duur van de stageperiode in overleg. 

Wat ga je doen?

De internetredactie van Omroep WNL is verantwoordelijk voor de online verspreiding van verschillende radio- en tv-programma's van Omroep WNL, zoals Goedemorgen Nederland en Hufterproef. Daarnaast houd jij het dagelijkse nieuws bij en speur jij naar opvallende en nieuwswaardige verhalen voor op onze site.

Wat bieden wij?

Een stageplaats in Amsterdam waar je jezelf kan ontwikkelen tot een volwaardig online journalist. Daarnaast krijg je een marktconforme stagevergoeding en haalt de rest van de internetredactie graag koffie voor jou in plaats van andersom. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een hardwerkende student die geen negen tot vijf mentalitieit heeft, maar wel een neusje voor goede verhalen.  Iemand die kansen ziet als uitdagingen en niet als obstakels.  Daarnaast heb je interesse in de wereld van internetjournalistiek en werk je graag in groepsverband.  

Wie zijn wij?

WNL is een omroep voor hard werkend Nederland. Met programma's als Goedemorgen Nederland en WNL Op Zondag wil de omroep juist het gewone Nederland aanspreken. WNL bedrijft op nuchtere en herkenbare wijze journalistiek. Nieuwsgierig, zonder vooroordeel en altijd met een goed humeur! Geen journalistennieuws, maar programma's over gewone, ondernemende mensen - voor hen die het verschil maken. WNL groeit daarom als kool. Dat is mooi, want WNL vindt dat de Publieke Omroep een eerlijke afspiegeling moet zijn van de Nederlandse bevolking. Wij betalen er allen aan mee. 

Solliciteren bij

Thijs Kroezen - Chef internetredactie Omroep WNL (+3162348188).

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271