Stagiair formatontwikkeling bij producent van o.a. Temptation Island Vips, Expeditie Robinson, Je Zal Het Maar Hebben en Wegmisbruikers

Solliciteer direct
Bij: Zodiak Nederland Vanaf: januari 2020 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zodiak Nederland is producent van o.a. Temptation Island Vips, Expeditie Robinson, Je Zal Het Maar Hebben, Tygo in de GHB en Wegmisbruikers. Wil jij graag dicht bij deze programma’s staan en nieuwe verzinnen?

Wat ga je doen?

Kom stage lopen bij de formatontwikkeling afdeling! En verzin mee aan nieuwe hits voor TV/Online of video-diensten als Netflix of Videoland. Ben jij een dromer, denker en doener en ben je lekker enthousiast?

Dan is dit de plek om alles te leren rond de beginfase van een programma.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende stageplek met mogelijk een dienstverband na afronden van je opleiding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je zit in de laatste fase van je opleiding en wil je graag in de praktijk verder ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Zodiak Nederland is een creatief, prijswinnend televisiebedrijf en is één van de grootste producenten van Nederland. We ontwikkelen, produceren en distribueren succesvolle formats en branded content voor alle publieke omroepen en commerciële zenders in Nederland. Bovendien zijn we, als onderdeel van het succesvolle wereldwijde televisieconcern Banijay International, zeer actief op de internationale televisiemarkt, zodat de door ons bedachte formules ook in vele andere landen te zien zijn. Wij zijn gevestigd op het Mediapark te Hilversum.

Solliciteren bij

Henk Bosch

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280