Stagiair format ontwikkeling bij een jong aanstormend productiebedrijf

Solliciteer direct
Bij: Concept Street Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een aanstormend talent Format Ontwikkeling en wil je ervaring op doen bij een van de leukste bedrijven van Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Samen met het creatieve team brainstorm je mee over allerlei nieuwe ideeën voor TV en/of online. Je kunt goed schrijven (NL/ENG) én researchen, maar je houdt daarnaast ook alles in de gaten op TV en op sociale platforms; daardoor ben je een wandelende encyclopedie op het gebied van populaire cultuur (van Netflix tot Omroep Max). Naast de research voor nieuwe programma’s werk je ook mee aan de voorbereiding van de pitches voor diverse zenders en online platforms. Zo ben je betrokken bij alle projecten die eraan gaan komen en leer je het ontwikkelingsproces van begin tot eind kennen.

Wat bieden wij?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamische bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt alle vrijheid om je ook zelfstandig te ontplooien. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheid en beschikt over een goede dosis humor. Geen 9/5-mentaliteit, een brede algemene interesse en zin om over TV te leren in de breedste zin van het woord.

 

Reageer snel! Wie weet verwelkomen we jou op korte termijn al als onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Concept Street is een jong creatie- en productiebedrijf in Hilversum, dat zich bezighoudt met de productie van lineaire én online TV-programma’s. Je kunt ons o.a. kennen van Denkend aan Holland (MAX, NPO1) met André van Duin en Janny van der Heijden, Fred van Leer: Alles uit de Kast (TLC), Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen (BNNVARA, NPO3), Team Spoedeisende Hulp (RTL5).

 

Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Solliciteren bij

Roy Aalderink.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense | Mediastages, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271