Stagiair format ontwikkeling

Solliciteer direct
Bij: Concept Street Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 38 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Ben jij een aanstormend talent Format Ontwikkeling en wil je ervaring op doen bij een van de leukste bedrijven van Hilversum?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt ons bij het bedenken van nieuwe concepten voor TV en/of online.

Je kunt goed schrijven (NL/ENG) én researchen, maar je houdt daarnaast ook alles in de gaten op TV en op sociale platforms; daardoor ben je een wandelende encyclopedie op het gebied van populaire cultuur (van Netflix tot Omroep Max)

Eerder starten mogelijk!

Wat bieden wij?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamische bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt alle vrijheid om je ook zelfstandig te ontplooien. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheid en beschikt over een goede dosis humor. Geen 9/5-mentaliteit!

Reageer snel! Wie weet verwelkomen we jou op korte termijn al als onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Concept Street is een nieuw creatie- en productiebedrijf in Hilversum en produceert onder andere een modeprogramma met Fred van Leer voor TLC. Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Solliciteren bij

Roy Aalderink.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280