Stagiair Documentaire Reisserie

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: november 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een groot liefhebber van documentaires en reisseries en op zoek naar een stage? Dan is dit iets voor jou!Voor een nieuwe televisieserie voor NPO2, op het snijvlak van documentaire, journalistiek en een reisprogramma, zoeken we een stagiair vanaf november 2018 tot uiterlijk eind februari 2019.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit ondersteunende werkzaamheden. Onder begeleiding van en in samenwerking met de rest van de redactie houd je je bezig met:

  • Het spotten van in het buitenland gedraaide filmmateriaal (verschillende talen)
  • Het deelnemen aan redactievergaderingen
  • Het waar mogelijk ondersteunen van het redactionele- en productieproces

Wat bieden wij?

Tijdens de stage maak je kennis met het inhoudelijke en creatieve selectieproces voorafgaande aan de montage van een documentaire serie en voert ondersteunende werkzaamheden uit.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je hebt: 

  • Affiniteit met documentaire, film en televisie
  • Ervaring met spotten/montage (Adobe) en kunt dit accuraat en overzichtelijk verwerken. Je voornaamste taak is het maken van spotlijsten.
  • Een nieuwsgierige, proactieve houding en bent zelfstandig.
  • Een uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels, in woord en schrift.
  • En je studeert aan een MBO/HBO opleiding (audiovisuele media, journalistiek, filmacademie of andere relevante opleiding).

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Saskia Wielinga

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271