Stagiair contentcreatie & redactie bij 'Online magazine boeken bol.com'

Solliciteer direct
Bij: Bol.com Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als stagiair kom je stage lopen op de redactie-afdeling van bol.com: op de afdeling boeken.

De Boekenredactie is een vrij nieuwe afdeling. Je komt terecht in een klein en hecht team binnen het – inmiddels 1300 man tellende – bol.com. De boekenredactie heeft als doel om inspiratieve content te maken, zodat de boekwinkel van bol.com nog meer van ons allemaal wordt! De rol van deze inspiratieve content wordt steeds groter, dus je komt terecht op een afdeling die gericht is op groei! 

Wat ga je doen?

 • Artikelen en nieuwsberichten schrijven en interviews houden met auteurs
 • Actief meedenken over de inhoud van lees.bol.com en artikelen plaatsen in het CMS
 • Ervoor zorgen dat het platform er altijd mooi en aansprekend uitziet en het maken van daarvoor bestemde afbeeldingen in de Photoshop
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan het bereik van lees.bol.com door middel van SEO-gericht schrijven en social media
 • Een paar keer per jaar organiseren we events. Jij levert hier een actieve bijdrage aan!
 • Bijhouden en planning Facebook en Twitter
 • Startdatum in overleg!

Wat bieden wij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres.

Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven.

Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • HBO- of WO-achtergrond (Communicatie, Letteren, Journalistiek,…)
 • Zelfstandigheid is belangrijk in een grote organisatie. Heb je een eigen inbreng dan is dit een pre
 • Basiskennis van photoshop
 • Affiniteit met boeken en lezen, maar dat mogen dus ook kookboeken of lifestyleboeken zijn!
 • Je vindt het leuk om te schrijven en hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en geschrift

Wie zijn wij?

Hoe maak jij onze klanten blij? Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij de grootste e-commerce speler in de markt. Dat is stage bij bol.com. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent. Stage bij bol.com betekent: de kans krijgen om miljoenen klanten blij te maken, fun van jong.bol.com en meewerken aan de beste winkel van Nederland en België. De bol.com klantreis · Wensen · Winkelen · Betalen · Bezorgen · Hier om te helpen Gemak en inspiratie Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Solliciteren bij

Fenna Witteveen 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241