Stagiair content creatie

Solliciteer direct
Bij: 1Camera Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

1Camera is een award-winning, jong productiebedrijf in Amsterdam met klanten als Coca Cola, KPN, FrieslandCampina, en Unilever. Met bioscoopwaardige cinematografie en het vinden van de emotie achter de informatie, streven wij ernaar corporate films naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor filmen we regelmatig op interessante (internationale) locaties en werken we met de nieuwste apparatuur en software. Voor een greep uit producties waar we trots op zijn, bekijk eens The Story of Milk, Afscheid Hans Weijers en Unsung Heroes of Science. Check 1camera.nl voor meer van ons werk.

Wat ga je doen?

Werkzaamheden…Conceptontwikkeling: leren hoe je vanuit een vraag van de klant een origineel concept ontwikkelt.Schrijven & vormgeving: leren hoe je dat concept onder woorden brengt en visualiseert.Team: nauw samenwerken met creatives, producers en een hechte club stagiairs.Diversiteit: je werkzaamheden lopen uiteen van research tot design en je kunt mee op draaidagen.

Wat bieden wij?

Wij bieden…Een stagevergoeding volgens de richtlijnen.Een kijkje in de keuken van een gevestigd filmproductiebedrijf.Werken voor veel verschillende grote klanten als Coca-Cola, KPN, Unilever, en meer.Een werkplek op een mooi, ruim kantoor met eigen mini-bioscoop. Een down-to-earth, open bedrijfscultuur inclusief gezamenlijke lunches.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Profiel…Je hebt een bijzondere interesse / liefde voor film & video en je wil daar iets mee doen.Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) video.Je bent nieuwsgierig, inhoudelijk en conceptueel sterk.Je kunt goed en creatief schrijven, in Nederlands en liefst ook in Engels.Je kunt overweg met Apple OSX en Adobe software zoals Photoshop.Je hebt een brede algemene interesse en bent goed op de hoogte van de actualiteit.

Wie zijn wij?

1Camera is een award-winning, jong media- en productiebedrijf in Amsterdam met klanten als Rabobank, KPN, DSM, AkzoNobel, FrieslandCampina, NN Group en Unilever. Door middel van filmische cinematografie en het vinden van de emotie achter de informatie streven wij ernaar corporate films naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor filmen we regelmatig op interessante (internationale) locaties en werken we met een vast team van ruim 20 medewerkers en een grote groep freelancers. Voor een greep uit producties waar we trots op zijn, bekijk eens The Story of Milk, Afscheid Hans Weijers en Unsung Heroes of Science. Check www.1camera.nl voor meer van ons werk.

Solliciteren bij

Interesse? Mail dan je motivatie met CV en showreel / voorbeelden van werk naar jobs@1camera.nl.(Correspondentie alleen per email)

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241