Stagiair bureauredactie bij 'Nieuwsuur'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Nieuwsuur is een dagelijkse actualiteitenrubriek van NTR en NOS met nieuws, achtergronden en sport. De redactie is gehuisvest in het Videocentrum op het Mediapark in Hilversum.

Wij hebben plek voor meerdere redactie stagiairs.

Wat ga je doen?

De stagiair draait mee op de algemene redactie van Nieuwsuur. De werkzaamheden omvatten het initiëren, uitwerken en produceren van onderwerpen in samenwerking met een redacteur of verslaggever, het verrichten van research, het aanleveren van tekst en beeld voor de website.

Studenten met speciale interesse in politiek of economie kunnen geplaatst worden op de desbetreffende deelredactie.

Wat bieden wij?

€ 300,- bruto bij fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

In aanmerking komen gevorderde studenten die een journalistieke vakopleiding of praktijkgerichte universitaire master volgen.

De stagiair moet zelfstandig kunnen werken en dient te beschikken over analytisch vermogen, flexibiliteit, originaliteit en goede beheersing van zowel het Nederlands als het Engels.

Eerder of later starten dan de aangegeven datum is in overleg mogelijk.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Judith Pennarts. Voor meer informatie 06-50237748

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241