Stagiair bij de afdeling 'Programmaontwikkeling'

Solliciteer direct
Bij: Strix Television Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 375,- bruto bij fulltime stage. Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij creatief, barst je van de ideeën, volg je de lineaire en de digitale wereld op de voet en wil je graag een kijkje in de keuken van hoe programma's worden bedacht en verkocht? Kom dan stage lopen op de creatieve afdeling van Strix!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben je volwaardig onderdeel van het team. Je doet mee met brainstorms, brengt ideeën aan, doet research, bereidt pitches voor en doet castings.

Daarnaast is er ruimte om je stage toe te spitsen op je eigen interesse, bijvoorbeeld door pitchvideo's te monteren of mee te lopen tijdens een productie of post-productie.

Wat bieden wij?

Je werkt fulltime (40 uur per week) op een industriële locatie in Amsterdam-Noord. Strix is een ambitieus bedrijf met een gezellige en informele sfeer: bij ons kun je allerlei facetten van de mediawereld ontdekken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt een brede maatschappelijke interesse
  • Je volgt het medianieuws op de voet
  • Je bent nieuwsgierig
  • Je houdt van dingen uitzoeken en bent niet bang om de telefoon te pakken
  • Je bent creatief
  • Je neemt graag eigen initiatief

Wie zijn wij?

Strix TV Benelux is bekend van diverse lineaire en digitale programma's, zoals Say Yes To The Dress, Kroongetuige, Louisa en Rowan, Trucker Zoekt Vlam en Grill Masters. We opereren op de Nederlandse en Belgische markt. We zijn onderdeel van NENT Group, bestaand uit 28 bedrijven in 16 landen en zijn gevestigd in Amsterdam Noord.

Solliciteren bij

Tom Goossens

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280