Stagiair Beeldredactie bij 'Pauw'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Heeft YouTube voor jou geen geheimen? Krijg je weleens filmpjes toegestuurd die je dan allang hebt gezien? Dan is de beeldredactie van Pauw voor jou de perfecte stageplek.We zijn opzoek naar een stagiair die als volwaardige beeldredacteur tijdens het nieuwe seizoen met ons meedraait. Dus je helpt zoeken naar filmpjes over gasten, je zoekt opvallende videos, helpt photoshoppen en daarnaast schrijf je ook teksten voor Jeroen Pauw.

Wat ga je doen?

  • Zoeken en verzamelen van nieuws- en opmerkelijke filmpjes
  • Samen met een editor filmpjes monteren
  • Schrijven van PR-teksten
  • Zoeken naar filmpjes voor bij gesprekken aan tafel Photoshop

Wat bieden wij?

Een werkplek binnen een enthousiast team, in een inspirerende omgeving, op het Westergasterrein in Amsterdam! Elke dag is anders en er gebeurt altijd wel iets spraakmakends.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je wilt een verhaal altijd zo goed en duidelijk mogelijk vertellen in beeld en je hebt al ervaring met het maken van filmpjes. Je weet waar je moet kijken als je opvallende en leuke filmpjes moet zoeken. Daarnaast is het fijn als je op de hoogte bent van het nieuws en wilt weten hoe dingen in elkaar zitten.

Kortom, je doet daarom een media-gerelateerde opleiding. Als je eerder stage hebt gelopen of je hebt bij lokale of regionale nieuwsorganisaties al werkervaring opgedaan is dat een pré. Het is belangrijk dat je creatief, stressbestendig en kritisch bent en de Nederlandse taal goed beheerst.

Pauw is natuurlijk iedere avond pas laat op tv, dus je moet geen moeite hebben met onregelmatige werktijden!Eerder starten mogelijk.

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

Yvonne Borgers

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280