Stagiair Beeldredactie bij een Productiebedrijf van o.a. De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Uit de Kast en Het Familiediner.

Solliciteer direct
Bij: Skyhigh TV Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Skyhigh TV is een productiehuis in Hilversum. Elke dag trekken onze teams het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt (in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, aan te sturen.

Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, Over mijn Lijk, Het Familiediner, maar ook van De Slimste Mens natuurlijk! Voor dit laatste programma ben ik op zoek naar dé bedenker én maker van de fotoronde.

Wat ga je doen?

Als stagiair Beeldredactie:
  • bedenk je vragen voor de fotoronde,
  • verzamel je fotomateriaal,
  • bewerk je fotomateriaal in Adobe Photoshop en Paint.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en leerzame stage periode!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Skyhigh TV is op zoek naar een creatieve stagiair Beeldredactie vanaf februari 2020.

Ben jij:

  • student aan HBO- of universiteit,
  • creatief met beeld en geluid,
  • gek op Adobe Photoshop en Paint,
  • een onderzoeker: jij zoekt dingen tot op de bodem uit,
  • een frequent bezoeker van de sites Reddit, Imgur, Bored Panda, Buzzfeed en Youtube?

Wie zijn wij?

Skyhigh TV. Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Uit de Kast en Het Familiediner. We maken, bedenken en verkopen televisieprogramma's en formats in binnen -en buitenland. Vanuit mediastad Hilversum trekken onze teams elke dag het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt (én gelachen) in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, aan te sturen.

Solliciteren bij

Tryntsje Rinkema. Als jij je herkent in het bovenstaande profiel stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief (motivatie) voorzien van je CV. Voor vragen bel naar: 035- 62 63 000 - HR afdeling.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280