Stagiair beeldredactie bij 'Club Hub'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Club Hub is een ambitieus en vernieuwend programma voor middelbare scholieren. Het is te zien zijn op Youtube, televisie en social media. Je bent verantwoordelijk voor de beeldredactie, onder aansturing van de redactie. Jij zorgt ervoor dat de leukste fragmenten, GIF's, meme's en virals van de dag in het programma zitten.

Wat ga je doen?

Als beeldredacteur van Club HUB ben je verantwoordelijk voor alle videocontent die voor de uitzending geleverd zal moet worden. Daarna zal de uitzending door jou ge-edit worden zodat de beste fragmenten kant-en-klaar zijn voor YouTube.Je zult ook nauwgezet de programmering van relevante zenders, youtube kanalen en de rest van het internet volgen, en zoeken naar potentieel leuke, opvallende, grappige, nieuwe beelden, in wat voor vorm dan ook. Eventueel bedenken wat we 'extra' met de gevonden fragmenten kunnen doen in het programma (Naspelen, een quizje, noem maar op).Overzetten van tv-fragmenten en/of archiefbeelden voor de redactie t.b.v. de gehele uitzending.

Dus je bent verantwoordelijk voor het technische gedeelte, zoals goede kwaliteit binnenhalen van Youtube bijvoorbeeld.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • je houdt van stevig aanpoten, schrikt niet van een beetje gezonde stress
 • geen negen tot vijf mentaliteit
 • Je bent technisch bekend met Adobe Premiere, photoshop en After Effects. En kan op hoog tempo goede kwaliteit beeldmateriaal aanleveren
 • Je weet wat de verschillende export- en andere aanleverformaten zijn voor beeldmateriaal
 • 36 uur per week
 • zin om flink te pionieren, dit wordt een totaal nieuw programma dat veel werk gaat kosten (je hebt dan wel alle kans om aan het format bij te dragen, het is zeker geen invuloefening!)
 • je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de popcultuur, internet, tv, alles wat leuk is eigenlijk. (GIF's! Memes! Snaps! Alles!)
 • de nadruk ligt op online culture in al z'n facetten. Je bent daarvan goed op de hoogte
 • je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Youtubers, presentatoren, acteurs etc
 • je vindt het leuk om aparte invalshoeken voor items en onderwerpen te bedenken
 • je denkt flink out-of-the-box
 • je bent snel, creatief en kunt goed intensief samenwerken met een klein, gemotiveerd team

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Fleur Holtzer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280