Stagiair Beeldredacteur bij 'Pauw'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Heeft YouTube voor jou geen geheimen? Krijg je weleens filmpjes toegestuurd die je dan allang hebt gezien? Dan is de beeldredactie van Pauw voor jou de perfecte stageplek.

We zijn opzoek naar een stagiair die als volwaardige beeldredacteur tijdens het nieuwe seizoen met ons meedraait. Dus je helpt zoeken naar filmpjes over gasten, je zoekt opvallende filmpjes, helpt photoshoppen en daarnaast schrijf je ook teksten voor Jeroen Pauw.

Wat ga je doen?

  • Zoeken en verzamelen van nieuws- en opmerkelijke filmpjes
  • Samen met een editor filmpjes monteren
  • Schrijven van PR-teksten
  • Zoeken naar filmpjes voor bij gesprekken aan tafel Photoshop

Wat bieden wij?

Een werkplek binnen een enthousiast team, in een inspirerende omgeving, op het Westergasterrein in Amsterdam! Elke dag is anders en er gebeurt altijd wel iets spraakmakends.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je wilt een verhaal altijd zo goed en duidelijk mogelijk vertellen in beeld en je hebt al ervaring met het maken van filmpjes. Je weet waar je moet kijken als je opvallende en leuke filmpjes moet zoeken. Daarnaast is het fijn als je op de hoogte bent van het nieuws. Je wilt weten hoe het zit

Kortom, je wilt journalist worden en studeert daarom journalistiek of volgt een andere relevante studie. Als je eerder stage hebt gelopen of je hebt bij lokale of regionale nieuwsorganisaties al werkervaring opgedaan is dat een pré. Het is belangrijk dat je creatief, stressbestendig en kritisch bent en de Nederlandse taal goed beheerst.

Pauw is natuurlijk iedere avond pas laat op tv, dus je moet geen moeite hebben met onregelmatige werktijden!

Eerder starten mogelijk.

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Yvonne Borgers

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241