Stagiair assistent kandidatenredactie bij 'Beste Vrienden Quiz'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

In september start de productie van alweer de 7e serie Beste Vrienden Quiz, een dagelijkse quiz voor kinderen op ZAPP. Twee teams van twee vrienden uit groep 7 of 8 spelen tegen elkaar. Het winnende team komt de volgende dag terug. De vriendenteams spelen dagelijks om een geldbedrag. De ene helft is voor een goed doel, hun verre vrienden, de andere helft mogen ze zelf houden.

Als jij je kunt inleven in de belevingswereld van kinderen dan is dit iets voor jou!altijd willen werken bij een studio programma? of een keertje mee gaan op locatie? dan is dit je kans!

Meer info: https://www.zapp.nl/beste-vrienden-quiz

Wat ga je doen?

  • samen met de kandidatenredacteur gaan jullie alles regelen om de kandidaten voor de quiz te casten
  • je maakt hier telefonisch als via de mail afspraken voor
  • je zorgt ervoor dat alles administratief netjes en compleet wordt bijgehouden en lost problemen die je onderweg tegenkomt moeiteloos op
  • tijdens de studiodagen ga je alle ouders/verzorgers/familie van de kandidaten begeleiden

Wat bieden wij?

Naast dat je natuurlijk een maandelijkse stagevergoeding bij ons krijgt, krijg je natuurlijk ook vol de ruimte om jezelf te ontwikkelen om om door te groeien. Je hebt hier de mogelijkheid om de televisiewereld van dichtbij te zien door een tv-programma van het begin tot het eind mee te maken en hier een bijdrage aan te leveren.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Heb je affiniteit met kinderen tussen de 11 en 13 jaar oud? Dan is dit de plek voor jou!
  • Ben je ook zo nodig beschikbaar in schoolvakantie en in de weekenden (als er opnames zijn)?
  • Ben je communicatief vaardig?
  • Vind je het geen probleem om veel te bellen?

Dan is deze baan voor jou!

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Marinde Willemars

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280