Sportieve stagiair voor de 'online sportredactie'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn op zoek naar een sportieve stagiair voor onze online sportredactie. Tijdens je stage draai je volwaardig mee op de redactie. Werken op een sportredactie betekent ook: vaak werken in de weekenden.Wat ga je doen?

Je gaat je met name bezig houden met het zoeken, bewerken en maken van content. Dus je denkt mee, zoekt nieuws, schrijft berichten, maakt verslagen van wedstrijden voor de website en apps en benut de verschillende social mediakanalen van de omroep. ‘Online first’ is het credo van de omroep.

Verder neem je vorkjes met sporters en coaches op voor de radio-uitzendingen en is er tijd om in de keuken te kijken bij de radioverslaggevers en videocontentmakers.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Wij zoeken een enthousiaste student (HBO journalistiek/WO) die schrijven leuk vindt en de mogelijkheden van social media kent
  • Daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat je foutloos Nederlands kan schrijven
  • Je bent zelfstandig, houdt van aanpakken en bent precies
  • Je hebt een journalistieke nieuwsgierigheid en bent creatief
  • Kennis van radio en televisie en ervaring met video- en audiomontagesystemen is handig, maar niet direct noodzakelijk
  • Kennis van, en affiniteit met de Noord-Hollandse sportwereld strekt tot aanbevelingWie zijn wij?

Wij zijn het mediabedrijf van Noord-Holland. We zijn er 24/7 op de app, social media, website, radio en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: eerlijk, recht voor z'n raap en met trots.

Solliciteren bij

Rosalie van der Laan, 088 - 8505050

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271