Social Media stagiair bij 'RTL Wonen & Lifestyle' (per direct)

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: februari 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Vraagt iedereen jou hoe je toch aan al die volgers op Instagram en Pinterest bent gekomen? Besteed je stiekem bijna al je tijd aan het volgen van influencers op het gebied van wonen & lifestyle?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Social Media stagiair RTL Wonen & Lifestyle ben je altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om de lifestyle merken van RTL onder de aandacht te brengen op social media.

Je zal je vooral bezighouden met het grootste woonmerk Eigen Huis & Tuin en zorgt ervoor dat het merk elke dag opnieuw inspireert en verrast. Je plaatst niet alleen dagelijks nieuwe items op de verschillende social media kanalen, maar volgt ook de reacties en gaat in gesprek met de volgers.

Met je creativiteit en enthousiasme zorg je ervoor dat de artikelen en video's van de merken worden gespot door iedereen die geïnteresseerd is in wonen en lifestyle.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een groot, dynamisch mediabedrijf, waar naast tv-programma's elke dag inspirerende, creatieve online content wordt gemaakt. Voor de woonmerken Eigen Huis & Tuin en RTL Woonmagazine ga je samenwerken met een jonge online redactie en helpen om het succes van tv te vertalen naar online.

Je krijgt alle ruimte om eigen ideeën in te brengen en je creativiteit verder te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt minstens 2.000 volgers op Instagram
  • Je bent geïnteresseerd in Wonen en volgt andere woon- en lifestylemerken
  • Je schrijft foutloos Nederlands en bent creatief met tekst
  • Je bent een kei in beeld bewerken
  • Je hebt basiskennis editen met Première of een ander programma
  • Je brengt een flinke hoeveelheid enthousiasme en energie mee

Wie zijn wij?

Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Contactpersoon vacature

Ingrid van der Chijs

Solliciteren bij

Ingrid van der Chijs

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241