Social Media stagiair bij 'NH Nieuws'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

De online redactie van NH Nieuws zoekt een stagiair social media. Samen met onze twee social mediaredacteuren ga je aan de slag met Instagram, YouTube en Facebook.

NH Nieuws is de regionale omroep van Noord-Holland. Samen met onze collega’s van NH Radio, NH Sport en AT5 zijn wij onderdeel van NH Media. In totaal werken we met meer dan 250 professionals samen om iedere dag allerlei soorten content te maken voor onze apps, sociale kanalen, websites radio en tv.

Wat ga je doen?

Wij bieden jou een stageplaats waar je volledig meedraait op de redactie. Iedere dag ga je zelf aan de slag als verslaggever om verhalen te maken voor Instagram, YouTube en Facebook. Daarvoor speur je voortdurend naar goede verhalen en je weet hier steeds een eigen draai aan te geven. Ook help je andere verslaggevers mee om content die zij maken te optimaliseren voor de socials.

Je krijgt de ruimte om te experimenteren, te oefenen en fouten te maken. Je wordt hierbij gecoacht door specialisten op allerlei gebieden, van presentatie tot videomontage of vormgeving.

Wat bieden wij?

Als stagiair op de social mediaredactie draai je volwaardig mee in een klein team binnen onze webredactie in Amsterdam. Dat betekent dat je dus niet alleen maar stagiair bent om koffie te halen of rotklusjes op te lossen. Je gaat zelf aan de slag en op pad om verhalen te maken voor onze sociale mediakanalen en je kan dit zo gek maken als je zelf wil.

Je krijgt de ruimte om te experimenteren, te oefenen en fouten te maken. Je wordt hierbij gecoacht door specialisten op allerlei gebieden, van presentatie tot videomontage of vormgeving.

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent altijd op zoek naar mooie verhalen om te vertellen
  • Je bent een social mediatalent en weet hoe je je volgers op Instagram, Facebook en YouTube moet boeien
  • Je wil graag leren op het gebied van video en vormgeving
  • Je volgt een opleiding op HBO of WO-niveau
  • Kennis van Adobe Premiere, Photoshop en/of After Effects is een pré

Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Stef Snakkers. Wil jij bij ons aan de slag? Stuur je motivatie en je cv zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280