Social media stagiair bij '100%NL Magazine'

Solliciteer direct
Bij: 100% Magazine Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wil jij ook werken op de online redactie van het leukste blad van Nederland? Wij hebben vanaf september een stageplek beschikbaar bij 100%NL Magazine!

100%NL Magazine is op zoek naar een vrolijke, creatieve, enthousiaste en gemotiveerde online sociale media stagiair. Weet jij onze doelgroep te bereiken via de website, nieuwsbrief, 100%Voordeel en social media? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

De online redactie houdt zich bezig met alle online activiteiten van 100%NL Magazine. Dit houdt in het ontwerpen en schrijven voor www.100pm.nl, het coördineren en bedenken van online acties, het schrijven en versturen van de wekelijkse e-mailnieuwsbrief, het analyseren van websitebezoekers en content, het bedenken en uitvoeren van acties op de social media (Facebook, Instagram, YouTube etc.) en het zorgen voor de juiste look & feel voor alle online uitingen.

Kortom, het verlengen van het contact met de lezers.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en leerzame stage binnen een super enthousiast team van een gevestigd bedrijf met een jonge geest in Volendam (op maar 20 minuten afstand van Amsterdam). Een creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken.

Een gezellige werksfeer met een reële stagevergoeding en veel vrijheid in je werk.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Social media is voor jou bekend terrein. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, kunt goed omgaan met deadlines, bent stressbestendig en hebt kennis van Photoshop en InDesign.

Je houdt van een patatje op vrijdag, bent een fleurige persoonlijkheid en neemt je eigen bammetje mee naar kantoor.

Wie zijn wij?

100%NL Magazine is hét blad voor mensen die positief en actief in het leven staan. Het magazine bevat amusement, levensverhalen, mode, culinair, reisverhalen, humor, columns en interviews. De kernwaarden van het blad zijn: sociaal, sympathiek, vertrouwd, herkenbaar, gewoon, toegankelijk, vrolijk en heeft een Hollands karakter. 100%NL Magazine wordt algemeen erkend als het meest toegankelijk en breedst gewaardeerde tijdschrift van Nederland.

Solliciteren bij

Stephanie Koning. Stuur je sollicitatie o.v.v. Stage 100%NL Magazine

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280