Social Media en redactie stagiair bij 'House of Talent'!

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Talpa Producties is per januari 2019 op zoek naar een: Social media redactie stagiair voor ‘House of Talent’In de dagelijkse reality soap House of Talent volgen we 24/7, 8 veelbelovende artiesten tijdens de lancering van hun carrière.

Jij ondersteunt het webredactieteam, volgt de kandidaten tijdens het verloop van hun carrière en ontwikkeld interactieve content om alle volgers up to date te houden.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage, verzin jij graag nieuwe invalshoeken en ben jij sterk met tekst en beeld? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

 • Verzamelen en verwerken van informatie uit het televisieprogramma in aantrekkelijke webcontent (teksten, beeld, video)
 • Bedenken en produceren van aanvullende crossmedia content
 • Onderhouden van sociale media
 • Actieve deelname aan brainstorms
 • Kijkers vragen beantwoorden en doorspreken met het team.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige stageperiode binnen een grote, innovatieve tv-productie waar muziek, branding en reality samenkomen. Geen dag is hetzelfde!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent verbonden aan een HBO/WO/MBO opleiding
 • Je bent per januari fulltime beschikbaar voor minimaal vier maanden
 • Je kunt overweg met photoshop en denkt lekker creatief
 • Je weet ook de weg op social media als Twitter, Instagram en Facebook
 • Je bent punctueel, georganiseerd en een harde werker
 • Je bent creatief en een vlotte pen; je schrijft uiteraard foutloos Nederlands
 • Flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en een sociale persoonlijkheid.

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Lieke van Kempen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251