Researchredactie stagiair RTL Boulevard/Crime

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: juli 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als stagiair op de crimeredactie weet je alles over misdaad en volg je het crime-nieuws op de voet. Je legt makkelijk contact met tipgevers, advocaten, en rechtelijke instanties. Je werkt gestructureerd aan verhalen en stelt de juiste vragen en weet van doorpakken.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage pluis je verhalen uit, draag je onderwerpen aan en werk je nauw samen met je crimecollega’s. Als researcher duik je in een verhaal, pak je door en pitch je jouw verhaal. Daarnaast verzamel je beeldmateriaal, zet je interviews op en maak je een schriftelijke uitwerking van de onderwerpen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke, leerzame en gevarieerde stage bij een wereldwijde televisieproducent! Dus wil jij stage lopen voor de duur van minimaal 3 maanden en ben jij per juni 2019 beschikbaar? Reageer dan snel! Wij zien jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Een HBO- of WO-opleiding in de journalistiek of recht. Het is vooral wenselijk dat je nieuwsgierig, creatief en stressbestendig bent, van aanpakken weet en dat je goed op de hoogte bent van wat er leeft en speelt in de wereld, zowel buiten op straat als op bijvoorbeeld social media. Wij verwachten daarnaast dat je op de hoogte bent van het Nederlands rechtssysteem.

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, De Zwakste Schakel, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Tessa van Hoof

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280