Research en productie stagiair

Solliciteer direct
Bij: Bruut Amsterdam Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Per juni zoeken wij een jonge, gedreven en veelzijdige Research en Productie stagiaire (HBO) die het leuk vindt om ons team in Amsterdam te komen versterken. 

Op een dagelijkse basis werken we voor merken als RTL, Discovery Channel, Maybelline, Unilever, 538, Star Alliance, Jet Airways en de Bijenkorf.

Wat ga je doen?

Op een dagelijkse basis ondersteun je onze Head of Production, producers en regisseurs. Je biedt ondersteunende hulp: in de aanloop naar een draaidag, maar ook op de set. Je maakt het hele proces mee en werkt aan verschillende projecten tegelijk.

Bruut Amsterdam is een productiemaatschappij waar next-level online video content wordt ontwikkeld én geproduceerd. We helpen bureau’s, merken en zenders, online, met het vinden en uitbouwen van een duurzaam en betrokken publiek door middel van online video.

Wat bieden wij?

Je thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam, maar je werkt ook verschillende dagen op locatie in en buiten Nederland.

Je krijgt verantwoordelijkheden en loopt niet simpel mee op een afdeling. Je werkt in een inspirerende omgeving met serieuze klanten en goede begeleiding. En dat ook allemaal nog eens in een super gezellig, hecht team.

But, that doesn't pay the bills: uiteraard ontvang je ook een leuke stagevergoeding van 350.- euro per maand.

Een rijbewijs (en geldig paspoort) is bij deze stage een must.


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Het (mee)brainstormen bij een nieuwe briefing;
  • Research doen ten behoeve van concepten (naar personen, locaties en verhalen);
  • Het uitwerken van presentaties - samen met een van onze creatieven;
  • Crewleden inboeken en in optie zetten;
  • Ondersteunen bij locatie bezoeken en castings;
  • Call sheets maken;
  • Assisteren op kantoor en op de set.

Wie zijn wij?

Bruut Amsterdam is een jong én creatief productie,- en reclamebureau waar bijzondere (online) TV-formats worden ontwikkeld en geproduceerd. Naast het ontwikkelen van formats werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam dagelijks aan spraakmakende commercials, liveshows én non-spot producties. We kenmerken ons door onze duidelijke online oriëntatie.Onze visie:Bij Bruut Amsterdam geloven we niet in Yacult-momentjes; we geloven dat het vertellen van mooie, eerlijke verhalen voor mooie merken iets veel sterkers is. De kracht van Bruut.tv is dat we midden in de doelgroep staan; we zijn jong en echte digital natives; de nieuwe generatie die zicht niet meer abonneert op een zenderpakket, maar op YouTube-kanalen. De nieuwe generatie die niet naar tv-programma’s van 25 minuten kijkt, maar op hun mobiel met snappy content geïnspireerd wil worden. We produceren video’s die engaging zijn; video’s die mensen willen zien én delen.

Solliciteren bij

Deniz Alkac

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271