Redactie stagiair Radio 1 'Dit is de Dag - Dit is de nacht' (Zomer)

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: juli 2018 Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Starten kan het hele jaar door!Zou jij graag een bijdrage leveren aan het maken van het journalistieke achtergrondprogramma Dit is de dag en het nachtprogramma Dit is de Nacht? Houd jij van gezelligheid én ben je een harde werker? Dan zoeken wij jou!

Dicht op het nieuws. Dat zitten we zeven dagen per week tussen 18.00 uur en 19.00 uur met Dit is de Dag op Radio 1. Ook maken wij iedere maandag tussen 02.00 en 06.00 uur de boeiende nachtuitzending Dit is de Nacht.

Wat ga je doen?

Als redactie stagiair maak je deel uit van de redactie die verantwoordelijk is voor Dit is de Dag. Je neemt telefonische interviews af, houdt je bezig met research en maakt gespreksopzetten. Ook begeleid je gasten op het Mediapark.

Op onze redactie gaan gezelligheid en hard werken hand in hand. Je krijgt veel ruimte voor het bedenken en produceren van gasten voor de uitzendingen van Dit is de Dag en Dit is de Nacht.

Je werktijden zijn in overleg te bepalen.

Waarom zou je kiezen voor de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met de missie om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken in Nederland. Deze missie is verwoord in 'Leef je geloof' en uitgewerkt in drie speerpunten: geloof, samenleving en schepping. Binnen de EO werken enthousiaste professionals in een inspirerend, veilig en innovatief werkklimaat. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt je journalistieke hart op de goede plek, een brede maatschappelijke blik en volgt het nieuws op de voet
  • Je hebt een leerzame houding en bent flexibel
  • Je bent vierdejaarsstudent en volgt de hbo opleiding Journalistiek of een andere relevante WO-opleiding
  • Je hebt een leerzame houding en je bent flexibel
  • Je bent doortastend en vasthoudend
  • Je bent communicatief sterk en innemend
  • Je bent een teamspeler en stressbestendig
  • Je hebt kennis van of affiniteit met het christelijk geloof en de EO.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Steven Emmens

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271