Redactie stagiairs voor nieuwe live radioshow Hilversum Uit en Kwesties

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Stagiairs gezocht die graag naar buiten willen! We zoeken twee redactie stagiairs voor een nieuwe live radioshow op zaterdag van 15.00-16.00: Hilversum Uit en voor het debatprogramma Kwesties op zondag van 20.00-21.00. Ingredienten: debat, muziek, dichtkunst en taart.

Wat ga je doen?

Je gaat met een ervaren redactie meewerken: onderwerpen bedenken, gasten regelen en op locatie gasten ontvangen/regelen.

Wat bieden wij?

Een ervaren gezellig team waar je veel van kunt leren. We laten je alles doen, maar begeleiden je ook. Ons doel is dat na afloop van je stage je veel hebt geleerd, veel hebt gelachen en een goed begin hebt gemaakt met een goed netwerk.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Vrolijk, zin om aan te pakken, goed in improviseren
  • Interesse in nieuws en debat
  • Social media en montage skills
  • Kennis van de Nederlandse muziekscene is een pre

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Barbara van der Klis (eindredacteur Informatie)06-22741092 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280