Redactie stagiair voor diverse TV-programma's!

Solliciteer direct
Bij: Fabiola BV Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Voor een ENG-programma’s is Fabiola per direct op zoek naar enthousiaste, gedreven redactie stagiaire]s. Startdatum is in overleg. Fabiola is o.a. bekend van de tv-programma's: Man Bijt Hond, Topdokters, Groeten Uit 19xx, Boxing Stars en de De TV-Kijker van het Jaar.

Wat ga je doen?

Als redactie stagiair werk je nauw samen met (eind)redacteuren, verslaggevers en productieleiders. Je ondersteunt de eindredacteur en redacteur bij het researchen van verhalen en/of bepaalde onderwerpen, de casting, maar ook het aanvragen van archiefbeelden en licenties, spotten van gedraaid materiaal, afnemen van telefonische (voor)gesprekken en het begeleiden van kandidaten en publiek. Afhankelijk van het programma doe je hierbij ervaring op in de studio, op locatie en op kantoor.

Wat bieden wij?

Bij Fabiola bieden wij jou een unieke stageplek binnen de Nederlandse televisieproductie. Fabiola is een jong en informeel bedrijf, waardoor je alle mogelijkheden krijgt om van dichtbij alle facetten van televisieproductie mee te maken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Onze ideale stagiair:

  • Volgt een HBO/WO media gerelateerde opleiding Is hardwerkend & leergierig
  • Heeft interesse in mensen en goede sociale communicatieve vaardigheden
  • Kan goed overzicht houden en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Pakt gemakkelijk de telefoon
  • Is goed in research en het schrijven van teksten
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondeling
  • Is in het bezit van rijbewijs B

 

Wie zijn wij?

Fabiola is een nieuw Nederlands productiebedrijf dat is opgericht door drie onafhankelijke televisieproducenten uit België: Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen. De drie Belgische producenten bundelen met deze stap hun creatieve krachten in Nederland. Fabiola ontwikkelt eigen programma’s voor de Nederlandse markt en kan ook exclusief de formats van de drie Vlaamse producenten aanbieden en produceren in Nederland. De Belgische producenten zijn bekend van programma’s als De Slimste Mens, Hotel Romantiek, De TV-Kijker van het Jaar, Reizen Waes, Blokken, Man Bijt Hond, Wie is de Mol? en Groeten Uit 19xx. Groeten Uit 19xx is ook het eerste programma van Fabiola in Nederland en met groot succes uitgezonden op RTL 4.

Solliciteren bij

Linda Kramer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280