Redactie stagiair voor 'Televizier.nl' en 'TVGids.nl'

Solliciteer direct
Bij: Bindinc Vanaf: augustus 2018 Duur: In overleg Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage (op basis van 36 uur per week) Afstudeeropdracht: Mogelijk

Je gaat werken op de afdeling Digitaal van Bindinc. Hier worden de websites Televizier.nl en TVGids.nl door een gezellig en gemotiveerd team gemaakt.Televizier.nl is een site met al het nieuws over tv en BN'ers. Daarnaast is het ook het huis van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Bij Televizier.nl maken en volgen we nieuws. Ook geven we kijktips. Ons doel is de belangrijkste tv-site van Nederland te worden. TVGids.nl is Nederlands grootste tv-gids op het internet met dagelijks rond de 250.000 unieke bezoekers en maakt onderdeel uit van Bindinc, de uitgeverij van onder andere programmabladen als Televizier, Avrobode, Mikro Gids en TVFilm.

Wat ga je doen?

Je draait tijdens je stage volop mee met de redactie. Dat betekent dat je artikelen (kijktips) en nieuwsberichten schrijft voor Televizier.nl en TVGids.nl. Je bezoekt perspresentaties, neemt interviews af en neemt deel aan de redactievergadering. Je plaatst afbeeldingen bij de artikelen, plaatst berichten op social media en verzorgt de updates van de belangrijkste actualiteitenprogramma’s. Bovendien is er ook voldoende ruimte voor eigen initiatief. Als je het ook nog leuk vindt om af en toe een video te maken en te monteren, stuur dan snel je sollicitatiebrief op.

Herken jij jezelf in dit profiel?

HBO/WO-student journalistiek met een vlotte schrijfstijl, interesse in televisie, showbizz en online video. Je bent ook behoorlijk thuis in sociale media en beschikt over een gemotiveerde werkhouding en een goede dosis lef.

Wie zijn wij?

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Solliciteren bij

Mark Goedmakers. Voor meer informatie: 035-672 61 19 (maandag niet aanwezig)

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271