Redactie stagiair voor het tv-programma 'Oh, Wat Een Jaar'!

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Talpa Producties is per september 2018 op zoek naar een:

Redactie stagiair voor het tv-programma ‘Oh, Wat Een Jaar!'

Een uniek retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BNer die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Ben jij de geschikte kandidaat die samen met ons de geschiedenis in duikt en voor verrassend entertainment, mét leerzame momenten zorgt? 

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen van de (eind)redacteuren;
 • Quizvragen maken t.b.v. het programma
 • Productie ondersteunen bij studiodagen;
 • Meehelpen zoeken naar geschikte beeldfragmenten.

Wat bieden wij?

Een plek waar jij je creativiteit de losse loop kan laten en leert hoe een gameredacteur te werk gaat.


  Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Enthousiast, punctueel en georganiseerd;
  • Flexibele instelling en een sociale persoonlijkheid, met een goed gevoel voor humor;
  • Goed taalgevoel, creatief;
  • HBO/WO opleiding, liefst richting journalistiek, media, communicatie;
  • Fulltime beschikbaarheid van minimaal 3 maanden
  • Uitstekende beheersing van en goed gevoel voor de Nederlandse taal;
  • Perfectionistisch.

  Wie zijn wij?

  Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  Solliciteren bij

  Lieke van Kempen

  Solliciteer direct
  heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
  035 6466 280