Redactie stagiair voor het programma 'RTL Boulevard'

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Hou jij van de spanning en uitdaging die er bij het maken van een dagelijks live-programma komt kijken? Kun je geen genoeg krijgen van Entertainment, Crime, Royalty, en Lifestyle?

Wij zijn op zoek naar een redactie stagiair voor het programma RTL Boulevard!

Wat ga je doen?

Als stagiair op de redactie van RTL Boulevard werk je mee aan onderwerpen waar iedereen de rest van de dag over praat. Je draait mee op de planning, nieuwsdienst en actuele (online) redactie.

Dat betekent dat je afwisselend op de redactie en in de studio bent en je bovenop het nieuws zit. Je maakt interviewafspraken, bedenkt originele invalshoeken, komt met eigen creatieve ideeën en schrijft de teksten voor Luuk, Beau, Peter, Vivienne of Ruben.

Wat bieden wij?

Ben jij vanaf december 2018 fulltime beschikbaar voor minimaal 12 weken en wil jij graag stage lopen op een redactie waar je veel kansen krijgt? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV! (In de laatste week van november krijg je ter voorbereiding een training).

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand die:

  • Met een relevante opleiding op minimaal HBO werk,- en denkniveau
  • Bovenop het nieuws zit en 24/7 social media checkt
  • Verzot is op alles wat met entertainment te maken heeft
  • Scant niet alleen de headlines maar denkt ook verder
  • Graag in een team werkt
  • Geen problemen heeft met studiodagen en mee te draaien in de weekenden
  • Voorkeur gaat uit naar de tweede stage

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle.Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde, RTL Late Night met Twan Huys en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Tessa van Hoof

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241