Redactie stagiair voor een nieuwe drama serie (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Stepping Stone Producties Vanaf: maart 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: De vergoeding wordt bepaald op basis van leeftijd, ervaring, opleiding etc. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Stepping Stone Producties gaat een nieuwe grote dramaserie maken voor NPO. Hiervoor zijn wij op zoek naar een stagiair die onze schrijvers bij hun taken kan versterken.

Wat ga je doen?

Het gaat om een stage van ongeveer 3 maanden. De werkzaamheden bestaan uit administratieve ondersteuning op inhoudelijk gebied van schrijversteam zoals; bewaken van de gemaakte schema's/planningen, het doen van research en notuleren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame stage aan en een leuke kans om een kijkje achter de schermen te nemen in het schrijversvak, waar alle tv series beginnen. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding en kom je werken op een kantoor in Amsterdam waar wij een informele sfeer erg belangrijk vinden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben je creatief, kan je goed wervende teksten schrijven en wil je graag leren hoe een grote drama serie tot stand komt? Dan ben jij wellicht de ideale kandidaat voor deze stage.

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Solliciteren bij

Larissa Geuke. Ben je geïnteresseerd en beschikbaar? Reageer dan snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241