Redactie stagiair voor een nieuw talkshow met Beau van Erven Dorens

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: augustus 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Kijk jij graag naar talkshows, volg jij op de voet wat er in nieuws is en ben je tegelijkertijd ook gek op entertainment? Dan hebben wij een leuke en interessante stageplek op de redactie van het nieuwe programma van Beau voor je!

Ben je vanaf half augustus nog beschikbaar schrijf dan vandaag nog een enthousiaste mail en wie weet ga je dit najaar met ons de studio in.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij de nieuwe talkshow met Beau van Erven Dorens draai je in de basis zoveel mogelijk mee als redacteur om op die manier kennis te maken met alle inhoudelijke facetten van een dagelijkse live talkshow.

Je draait hiervoor de ene week een dagdienst op de redactie en de andere week een avonddienst in de studio (locatie: Amsterdam). In de studio help je de uitzending zo actueel mogelijk te maken, gasten voor te bereiden op hun gesprek in de uitzending en na afloop van de show vang je de gasten ook weer op.

Wat bieden wij?

Ben jij beschikbaar gedurende de periode half augustus t/m half december 2019 en denk je dat deze stage op je lijf geschreven is? Reageer dan snel!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Er wordt van je verwacht dat je geregeld onderwerpen aandraagt, contact legt met potentiële gasten, meedenkt over de invulling van een item en op den duur de daadwerkelijke gesprekken voor de uitzending voorbereidt door middel van research en voorgesprekken, het verzamelen van beeldmateriaal en een schriftelijke uitwerking voor de presentator. Je ziet het als een uitdaging om net dat ene idee te bedenken waardoor het hele onderwerp een creatieve twist krijgt.

We verwachten van jou: een HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur in de media of journalistiek). Verder ben je energiek, nieuwsgierig, creatief en stressbestendig. Je weet van aanpakken en bent goed op de hoogte bent van wat er leeft en speelt in de wereld, zowel op straat als in de kranten en op social media. Daarnaast heb je absoluut geen 9-5 mentaliteit.

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, De Zwakste Schakel, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Malini Faasen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280