Redactie stagiair voor bekende TV-programma's (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Fabiola BV Vanaf: juni 2019 Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Voor diverse televisieprogramma’s (zowel grote studioprogramma’s als ENG-programma’s) is Fabiola vanaf januari op zoek naar enthousiaste, gedreven redactie stagiair. Startdatum is in overleg.Fabiola is o.a. bekend van het tv-programma: ‘Groeten Uit 19xx’, wat dit voorjaar primetime te zien was op RTL 4.

Wat ga je doen?

Als redactie stagiair werk je nauw samen met (eind)redacteuren, verslaggevers en productieleiders.Je ondersteunt de eindredacteur en redacteur bij het researchen van verhalen en/of bepaalde onderwerpen, de casting, maar ook het aanvragen van archiefbeelden en licenties, spotten van gedraaid materiaal, afnemen van telefonische (voor)gesprekken en het begeleiden van kandidaten en publiek.Afhankelijk van het programma doe je hierbij ervaring op in de studio, op locatie en op kantoor.

Wat bieden wij?

Bij Fabiola bieden wij jou een unieke stageplek binnen de Nederlandse televisieproductie. Fabiola is een jong bedrijf, waardoor je alle mogelijkheden krijgt om van dichtbij alle facetten van televisieproductie mee te maken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Onze ideale stagiair:

  • Volgt een HBO/WO media gerelateerde opleiding
  • Is hardwerkend & leergierig
  • Heeft interesse in mensen en goede sociale communicatieve vaardigheden
  • Kan goed overzicht houden en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Pakt gemakkelijk de telefoon
  • Is goed in research en het schrijven van teksten
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondeling
  • Is in het bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij?

Fabiola is een nieuw Nederlands productiebedrijf dat is opgericht door drie onafhankelijke televisieproducenten uit België: Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen. De drie Belgische producenten bundelen met deze stap hun creatieve krachten in Nederland. Fabiola ontwikkelt eigen programma’s voor de Nederlandse markt en kan ook exclusief de formats van de drie Vlaamse producenten aanbieden en produceren in Nederland. De Belgische producenten zijn bekend van programma’s als De Slimste Mens, Hotel Romantiek, De TV-Kijker van het Jaar, Reizen Waes, Blokken, Man Bijt Hond, Wie is de Mol? en Groeten Uit 19xx. Groeten Uit 19xx is ook het eerste programma van Fabiola in Nederland en met groot succes uitgezonden op RTL 4 in januari en februari.

Contactpersoon vacature

Linda Kramer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241